krachtige woorden, sterke verhalen

"Omarm je zelf en durf te zijn"In mijn bedrijf “krachtige woorden, sterke verhalen” zijn verschillende activiteiten ondergebracht die op zichzelf heel verschillend zijn maar die allemaal te maken hebben met jouw persoonlijk welbevinden.  

                                                                                                       Illustratie door: Ronald Veelenturf

Narratief Coach

~Door verhalen en beelden help ik jou om je eigen weg te vinden~

Persoonlijk Afscheidsbegeleider

~Ik stel met jou/jullie een afscheidsdienst/bijeenkomst samen, die persoonlijk en uniek te noemen is~

Geestelijkbegeleider

~Ik richt mij op mensen die behoefte hebben aan steun in de zoektocht naar antwoorden op levensvragen~

Verhalenverteller

~Met passie vertel ik verhalen voor groot en klein publiek~

Vieringen,Bijeenkomsten en Rituelen

~Ik begeleid verschillende vormen van bijzondere vieringen/bijeenkomsten die afwijken van de reguliere. GééN kerkelijkeviering maar een persoonlijke bijeenkomst met passende rituelen en symbolen met gezin, familie en/of vrienden~