krachtige woorden, sterke verhalen

"Omarm je zelf en durf te zijn"                                                                                    Illustratie door: Ronald Veelenturf

“In vroegere tijden toen er nog geen kranten, tijdschriften en boeken waren, geen televisie of internet kwamen mensen in de avond na hun arbeid samen bij kachel of haardvuur. Ze deelden niet alleen de maaltijd maar ook verhalen van gisteren, vandaag en morgen over helden, goden en duivels. In de vlammen van het vuur zagen de toehoorders de verhalen tot leven komen. Ik laat deze sfeer van weleer terug komen in mijn vertellingen voor jong en oud. Voor elke gelegenheid een passend verhaal.” “Vertel “echt”, in verbinding, en vanuit liefde voor wat je wil bereiken, en je bent inspiratiebron voor je toehoorders.”

Ik vertel, schrijf en herschrijf verschillende soorten verhalen met een verscheidenheid aan thema’s. De verhalen kunnen in verschillende settingen plaats vinden. Ik vertel voor verschillende doelgroepen,  groepen of individuen voor zowel particulieren als bedrijven. Je kunt denken aan verhalen rondom verlies en rouw, maar ook aan meditatieve verhalen, huiskamerverhalen, levensverhalen. Natuurlijk ook luchtigere verhalen zoals sprookjes of volksverhalen weet ik te brengen, bij jou thuis, in een zaaltje of in het bos of op het strand. Ook op uw evenement kan ik op verschillende manieren een optreden/voorstelling verzorgen: zowel op het podium of als zogenaamd parapluverteller. Ik sta garant voor een goed verhaal op elke gelevenheid.

Voor vragen over wat ik voor jou kan betekenen neem contact op.

Hier kunt je mijn vertelagenda in zien: